fakta

philoleumfakta

Det er ikke nødvendigt at medbringe andet end dig selv.

På klinikken er der mulighed for at overgive sig til dejlige produkter og behandlinger, samle sindet, dyrke sanserne og slappe af i fred og ro … derfor foreslår jeg, at du slukker din mobiltelefon, sålænge du er hos mig.

Ved aromabade samt aromaterapi-, hot stone- og anden kropsmassage anbefaler jeg, at man før behandlingen forsøger at spise let og helst ikke senere end 2 timer inden.

Det er normalt at føle sig i en lidt anden verden efter alle længerevarende behandlinger hos mig. Det kan derfor være en god ide at undgå at have en hel masse planer for lige bagefter …

Jeg er oftest optaget af behandling og vil derfor ofte ikke altid være i stand til at tage telefonen, men det vil i så fald altid være muligt at indtale en kort besked på klinikkens telefonsvarer. Lægger man navn og tel. nr., ringer jeg tilbage så hurtigt som muligt. Man kan også maile til mig. Jeg checker og besvarer mails morgen og aften.

Jeg gør alt for ikke at måtte aflyse din tid, derfor beder jeg også dig om at gøre, hvad du kan for at overholde din aftale hos mig. Skulle der alligevel opstå forhold, som gør, at du ikke kan komme, beder jeg dig lade mig det vide hurtigst muligt og senest dagen før, så jeg enten kan aflyse eller finde en ny tid til dig. Ved manglende afbud/ombookning af tid forbeholder jeg mig retten til at indkræve 1/2 af prisen for den bestilte ydelse dog min. 300 kr., som afregnes ved næste besøg.

Philoleum er røgfri zone.

Hos Philoleum accepteres udover kontanter Dankort.